Dansk Filmskat-magasinet
Dansk Filmskat-magasinet

Filmskat-magasinet på tablet og smartphone

Dansk Filmskat-magasinet er udkommet i Nordisk Films biografer og TDC-butikker landet over. Nu er det også tilgængeligt digitalt.

Fik du ikke fingre i den første udgave af Dansk Filmskats gratis magasin? Så har du nu muligheden for at læse det digitalt på din tablet og smartphone. Der er endnu flere billeder og video i denne digitale udgave, så du kan roligt brygge kaffe og reservere sofaen til hyggelig filmlæsning.

I magasinet dykker vi ned i filmskatten for med hjerte at mærke og hjerne forstå, hvad der gør dansk filmskat til noget særligt. Vi fortæller historien om dansk films mest elskede makkerpar, stikker til søs med den danske filmflåde og afslører en hemmelig kærlighedsferie i Nice. Yvonne viser sin vovede garderobe frem, og så kan du teste din egen filmviden med citatquiz og temaquiz. Vi håber magasinet giver stof til eftertanke og mest af alt et smil på læben.

Find Dansk Filmskat-magasinet gratis i App Store, Google Play og i Egmonts magasin-app Flipp:

Læs Dansk Filmskat-magasinet på iPad og iPhone
Læs Dansk Filmskat-magasinet på Android
Læs Dansk Filmskat-magasinet i Flipp (prøv 1 måned gratis)

Du kan stadig nå at hente et fysisk eksemplar af Dansk Filmskat-magasinet i din nærmeste Nordisk Film-biograf eller TDC-butik. Magasinet er trykt i et begrænset oplag, så du skal ikke vente for længe.

 

Relaterede film